Boekenblog in de steigers.

Hoe moeilijk kon het zijn dacht ik, om een site in elkaar te zetten ? Of althans ieder geval iets wat er op zou lijken…….Oef dat viel tegen. Het begin was er al een paar maanden geleden, maar de rest liet op zich wachten. De bergen waren hoger dan ik kon beklimmen. Maar nu eindelijk even een paar uurtjes gevonden om eens wat verder uit te breiden. En ik moet zeggen de lol is er, de boeken zijn er, de ideeën zijn er, nu de tijd nog. Kunnen dagen niet gewoon 48 uur duren ? Of zou ik daar dan aan gewend raken en dan weer gaan klagen?

Lees de komende tijd ieder geval vast gezellig mee op dit blog in de steigers. En chroom niet om op de contact pagina je ideeën en tips aan te dragen en vragen stellen mag natuurlijk ook altijd.

De eerste recensies zijn geplaatst, de eerste boeken als test ook. Vooralsnog zijn het thrillers,maar ik lees natuurlijk ook andere genres, dus ook daar zal binnenkort snel in uitgebreid worden.

Leuk dat je meeleest !

Advertenties

Auteur: Shirley Pellikaan - De Oude Blz.

Voor mijn gevoel lees ik al 100 jaar en velen met mij. Ik heb 8 jaar lang een tweedehandsboekwinkel gehad. Heel leuk om te doen en vooral veel lezers, auteurs en uitgeverijen in de boekenwereld leren kennen. De restanten van mijn tweedehandsboekwinkel zijn gebleven en sinds 2 jaar mijn privé-bibliotheek geworden met gemiddeld nog zo'n 1500 boeken in huis waar mensen uit het dorp regelmatig toch nog wat komen lenen en ik zelf ook nog graag uit lees. En verder kan ik niet voorbij een boekwinkel gaan en met lege handen thuiskomen. Ik moet iets " te dragen" hebben. Mijn genre is het liefst thrillers ( in alle vormen), romans met wat drama er in , Tweede wereldoorlog over de kampen en persoonlijke verhalen of soms Young Adult ( die niet alleen voor jongeren is , vindt ik , maar ook als je ouder bent nog lekker leest ) en ik ben sinds kort uit mijn comfortzone gestapt en aan wat fantasy/horror begonnen. Ik lees ook voor uitgeverij Boekerij soms recensie boeken en doe regelmatig mee voor de leesclubs op Thrillzone , Luitingh Sijthoff, Sterrenthrillers en Hebban. En ik ben ambassadeur van Dwarsliggers en uitgeverij LetterRijn. Daarnaast heb ik een Facebookpagina onder mijn eigen naam met regelmatig boekennieuws en win-acties van uitgeverijen of auteurs. En ben ik beheerder van de W-W-A (weekend win actie) en de boekenketting, beide op de Facebook pagina van Samenlezenisleuker. Ook beheer ik enkele Estafette boeken voor selfpub auteurs , die circuleren op Facebook Kinderboeken en Samenlezenisleuker.

4 gedachten over “Boekenblog in de steigers.”

    1. Joke, haha , ja jou recensie komt ook nog , ik schreef in mijn eerste stukje dat ik in opbouw ben . Ik heb er vast een paar neer gezet , maar ik heb er nog veel meer op mijn pc staan . Dus die komen er ook aan . In welke categorie zal ik jou recensie plaatsen, ik weet t eigenlijk niet zo goed ? Ik kan ook nog een nieuwe categorie aan maken eventueel ….

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s