About

Lees en deel mijn enthousiasme voor Thrillers en Tweede Wereld oorlog boeken. Mijn verzameling kun je binnenkort op deze pagina vinden alsmede zullen er aanvullende recensies zijn. En af en toe maak ik een uitstapje naar YA of Fantasy Horror.

Ik heb 8 jaar lang een tweedehandsboekwinkel gehad. Mijn blog naam De Oude Blz. was de naam van mijn boekenwinkel. Het was  heel leuk om te doen en van daar uit heb ik heel veel lezers , auteurs en uitgeverijen leren kennen. De restanten van mijn tweedehandsboekwinkel zijn sinds 2 jaar mijn privé-bibliotheek geworden met gemiddeld nog zo’n 1500 boeken in huis waar mensen uit het dorp regelmatig toch nog wat komen lenen en ik zelf ook nog graag uit lees. En verder kan ik niet voorbij een boekwinkel gaan en met lege handen thuiskomen. Ik moet iets “te dragen” hebben is mijn excuus dan.

Mijn genre is het liefst thrillers (in alle vormen), Tweede wereldoorlog over de kampen en persoonlijke verhalen, romans met wat drama er in of soms Young Adult (die niet alleen voor jongeren  is, vindt ik, maar ook als je ouder bent nog lekker leest) en ik ben sinds kort uit mijn comfortzone gestapt en aan wat fantasy/horror begonnen.

Je kunt me volgen op mijn eigen Facebook onder mijn eigen naam .Maar ook op de Facebookpagina Samenlezenisleuker kun je me vinden. Iedere week vind je daar mijn W-W-A ( afkorting van Weekend Win Actie). Daarbij plaats ik iedere week een nieuw of tweedehandsboek op de vrijdagavond en verloot dat gratis op de zondagavond .En ook op Samenlezenisleuker heb ik samen met Inge Brunnekreef het beheer van de boekenketting . Iedere dag kan iemand daar een boek winnen en gratis krijgen. Degene die wint verloot zelf de volgende dag meteen weer een boek, en zo verder. Zowel de W-W-A als de boekenketting zijn inmiddels druk bezochte en bekende posten op Facebook Samenlezenisleuker.

Verder lees ik ook voor uitgeverij Boekerij / Meulenhoff’s uitgeverij soms recensie boeken als ook voor boekhandel De Mandarijn, ben ik actief voor de leesclubs op  Thrillzone , Luitingh Sijthoff Sterrenthrillers en Hebban, ben ik ambassadeur van Dwarsliggers en LetterRijn en mag ik soms wat manuscripten proeflezen. Zooooo leuk !