About

Lees en deel mijn enthousiasme voor boeken. Mijn verzameling, mijn columns, mijn recensies, nieuws van het Selfpub Café en andere leuke weetjes kun je op deze pagina vinden.

Ik heb 8 jaar lang een tweedehandsboekwinkel gehad. Mijn blognaam De Oude Blz. was de naam van mijn boekenwinkel. Het was  heel leuk om te doen en van daar uit heb ik heel veel lezers, auteurs en uitgeverijen leren kennen. De restanten van mijn tweedehandsboekwinkel zijn sinds 8 jaar mijn privé-bibliotheek geworden met gemiddeld nog zo’n 1500 boeken in huis waar mensen uit het dorp regelmatig toch nog wat komen lenen en ik zelf ook nog graag uit lees. En verder kan ik niet voorbij een boekwinkel gaan en met lege handen thuiskomen. Ik moet iets “te dragen” hebben is mijn excuus dan.

Mijn genre is het liefst thrillers (in alle vormen), Tweede wereldoorlog over de kampen en persoonlijke verhalen, romans met wat drama er in of soms Young Adult (die niet alleen voor jongeren  is, vindt ik, maar ook als je ouder bent nog lekker leest) en ik ben sinds kort uit mijn comfortzone gestapt en aan wat fantasy/horror begonnen.

Je kunt me volgen op mijn eigen Facebook onder mijn eigen naam. Daarnaast heb ik twee Facebookgroepen: Selfpub Café boeken auteurs lezers en Dwarsliggerfans.  Het Selfpub Café is een leesclub voor boekliefhebbers en biedt de (debuterende) Selfpub auteur een platform. Dwarsliggerfans is een groep waar we het kleinste dwarse boekje op zakformaat promoten.  Daarnaast kun je mij vaak vinden op de Facebookpagina Samenlezenisleuker. Iedere week vind je daar mijn Boek Tickets Weekend Win Actie. Daarvoor plaats ik iedere week een nieuw of tweedehandsboeken pakket op de vrijdagavond en verloot dat gratis op de zondagavond .

Verder ben ik vaste recensielezer voor uitgeverij E-Pulp alsook voor boekhandel De Mandarijn, en lees ik natuurlijk ook alle recensieboeken die mee doen als estafette boeken op mijn eigenFacebookgroep Selfpub Café. Soms lees ik ook rechtstreeks voor de auteurs zelf. Daarnaast ben ik actief voor de leesclubs op  Thrillzone, Luitingh Sijthoff Sterrenthrillers en Hebban, ben ik ambassadeur bij LetterRijn en mag ik soms wat manuscripten proeflezen. Zooooo leuk !

%d bloggers liken dit: